Újdonságok
Doras - Inox termoszok (palack)
Doras - Utazópoharak, termoszbögrék
DORAS – Ételhordó inox dobozok, étel termoszok
Doras - Üvegkulacsok neoprén huzattal
Doras - Kiegészítők
Biodora - Bioműanyag termékek

Hírek


Legyen Ön is forgalmazó partnerünk!

Legyen viszonteladó partnerünk! Forgalmazzon az Ön boltja, webáruháza vagy vállalkozása is bioműanyag és környezettudatos termékeket! Ha felkeltették az oldalon látható termékek az érdeklődését, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Írjon levelet az e-mail címünkre és tájékoztatjuk a forgalmazási lehetőségek részleteiről!

 

Várjuk jelentkezését ►

Doras termosz

DORAS termoszok kiránduláshoz, nyaraláshoz a mindennapokban

A megfelelő napi folyadékbevitel különösen fontos a szervezet számára. Ezért is jó, hogy mindig kéznél van kedvenc termoszunk, mely a számunkra legkedveltebb frissítő folyadékot rejti. A DORAS termoszok rozsdamentes acélból készültek. A duplafalú kialakításnak köszönhetően, jó hőmegtartó tulajdonsággal rendelkeznek, ezáltal a kulacsba töltött folyadék több órán át megtartja hőmérsékletét. Az esztétikus és színes megjelenése mellett praktikus társunk lehet a mindennapokban és a kirándulások, utazások alkalmával is.

Tekintse meg kínálatunkat ►

Doras termosz

Bioműanyag konyhai kiegészítők, ételtárolók, sütőformák

Mindig odafigyelsz arra mit eszel? Próbálsz egészségesen étkezni? Szeretnéd, ha már a konyhában az ételek előkészítése alatt sem kellene a káros anyagoktól tartanod? Akkor a legjobb helyen jársz. Végre megérkezett Magyarországra a bioműanyagból készült BIODORA termékcsalád. A BIODORA termékkínálata széles skálán mozog. A vágódeszkák, zöldséghámozók, ételtároló dobozok, szűrők és sütőformák mellett további praktikus termékeket is megtalálsz.

 

Tekintse meg kínálatunkat ►

Biodora sutoforma

Neoprén borítású üvegkulacsok

Tökéletes útitársa lesz a DORAS saját gyártású üvegkulacsa. A könnyű, letisztul formavilágú üvegkulacs puha neoprén borítást kapott. Megtaláljuk a stílusunknak legmegfelelőbb védőhuzatot az egyszínűtől, a mintás, vagy bohókásabb kivitelig egyaránt. A neoprén huzat megvédi az üveget, emellett esztétikus megjelenést és kényelmesebb fogást biztosít, valamint hőmegtartó képessége is nagyobb az átlag kulacsokhoz képest.

 

Tekintse meg kínálatunkat ►

Doras kávé kulacs

Uzsonnás doboz és kulacs szettek gyerekeknek

Lepje meg gyermekét a legjobbal. A bioműanyagból készült BIODORA mintás uzsonnás doboz és a mellé kapható kulacs a legjobb választás, ha gyermekünk ételének és italának tárolásáról van szó. Nem tartalmaz lágyító szereket, BPA-t, állati összetevőket és nincsenek káros kipárolgásai. A festett mintákkal ellátott szettek széles választéka között kisebbek és nagyobbak is megtalálják a nekik legjobban tetsző összeállítást.

 

Tekintse meg kínálatunkat ►

Biodoras uzsonnás doboz

Bioműanyag gyermek etető szettek

Minden szülő a legjobbat szeretné nyújtani gyermekének. Ezért is jó választatás, ha a BIODORA bioműanyagból készült etető szettet választjuk. Nem tartalmaz lágyító szereket, nincsenek káros kipárolgásai. A német ÖKO-test magazin értékelésén a „nagyon jó” besorolást kapta. A BIODORA gyerekkanalait európai unióban akkreditált vizsgálati laboratóriumban tesztelték kémiai alkalmasságára vonatkozóan. Az eredmény: "36 hónapos kor alatti gyermekek számára alkalmas a termék, káros anyagoktól mentes".

 

Tekintse meg kínálatunkat ►

Biodora etetőkanál