Újdonságok
Doras - Választható egyedi mintázatú termoszok
Doras - Inox termoszok (palack)
Doras - Utazópoharak, termoszbögrék
DORAS – Ételhordó inox dobozok, étel termoszok
Doras - Üvegkulacsok neoprén huzattal
Doras - Kiegészítők
BIODORAS - SZETTEK (TERMOSZ, KULACS, UZSONNÁS DOBOZ)
Biodora - Bioműanyag termékek
Biodora - Fából készült konyhai kiegészítők

Szettben minden jobb


Környezetbarát étel-italtároló szettek

Ahogyan az címünkben is szerepel, szettben minden jobb.

 

De mit is értünk szett alatt ez esetben és miért számít jobbnak? Fejtsük ki ezt soron következő blogbejegyzésünkben…

 

Környezettudatos egyéniségkifejezés
Mivel nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatosság népszerűsítésére, így fontosnak tartjuk, hogy minél inkább megkedveltessük vásárlóinkkal a környezetbarát kiegészítőket. Gondolunk itt pl. a közkedvelt termoszokra, kulacsokra, valamint az ételtároló dobozokra. Ha egy bizonyos típusú vagy mintázatú terméket megkedvel egy adott illető, azt szívesen szerzi be a hozzá hasonló tulajdonságokkal vagy külsővel rendelkező termékből is, hiszen az már bevált számára.
Az emberek többsége szereti saját tárgyaival, kiegészítőivel kifejezni személyiségét és egyéniségét, így többnyire olyan darabokra esik választásuk, melyek igazán közel állnak szívükhöz.

 

A gyerekek odáig vannak értük
Ha pl. egy óvodás vagy iskoláskorú gyermek közösségbe kerül, általában szeretne kitűnni a tömegből, szeretne valami különlegeset felmutatni. Egy egészséges versengés minden emberben jelen van, ezt pozitívumként is fel lehet fogni, hiszen ezzel fejlődik a gyermekek személyisége, ráadásul akár példát is mutathatnak ovis-/diáktársaiknak.

 

Ha egy mókás, aranyos és egyedi mintázatú neoprén huzatos kulacsot vagy termoszt húznak ki táskájukból a gyerekek, arra biztosan felfigyelnek a környezetében lévők, hiszen az apróságok (de ugyanúgy a felnőttek is) meglehetősen kíváncsiak. Abban az esetben, ha ezeket az italtároló kellékeket párosítjuk egy hozzájuk tökéletesen passzoló bioműanyag ételtároló dobozkával, akkor a hatás garantáltan nem fog elmaradni. Biztosan minden gyermek érdeklődve fogja kérdezgetni, mit rejtenek ezek a különleges tárgyak, és biztosak lehetünk abban, hogy ők is szeretnének maguknak ilyeneket.

 

Mi felnőttek – ha már van gyerekünk – felelősségteljes szülők révén példát kell mutatnunk a legfiatalabb generációknak azzal, hogy tudatos vásárlóként környezetbarát kiegészítőkkel ruházzuk fel őket. Bár a gyerkőcök még nem minden esetben vannak tisztában azzal, hogy mennyire fontos tényező környezetünk megóvása, azonban nem lehet elég korán elkezdeni, ezzel tudjuk már-már beléjük kódolni a környezettudatos szemléletet és életmódot.
A gyerekek a legfogékonyabbak az újdonságra, így ha csak pár gyerekhez is jutnak el ezek a termékek, már sokat tettünk Földünk egészségének megóvása érdekében.

 

A felnőttek is szeretik
Természetesen nem csak a kis lurkók, hanem a felnőttek is szeretnek mintázatban egymáshoz illő termékeket birtokolni. Ha pl. túrázni készülünk, esetleg egy baráti társasággal kirándulni indulunk, mindenképp hasznos lehet, ha be tudjuk azonosítani, melyik portéka tartozik hozzánk. Előfordulhat ugyanis, hogy esetleg kint felejtjük őket, akkor viszont jól fog jönni, ha azonnal tudjuk, hová is kell nyúlni.

 

Persze nem csak praktikus okai lehetnek egy szett megvásárlásának. Ugyanúgy, ahogy a gyermekek esetében, mi felnőttek is szeretjük kifejezni egyéniségünket a nagyvilág felé.
Egyszerűen jó érzéssel tölt el bennünket, ha egymáshoz illő, egymáshoz passzoló portékákkal vehetjük körbe magunkat. Olyan minőségi, olyan menő érzetet keltenek.
Tudjuk, hogy a miénk, tudjuk, hogy összetartoznak.

 

Anyagi előnyök
Így a végén azért ne feledkezzünk meg az anyagi előnyeiről sem. Általában – ahogy Nálunk is – a szettek termékenkénti egységárra levetítve olcsóbban vásárolhatók meg, mintha egyesével, külön-külön szereznénk be őket. Ez a tényező pedig igencsak kecsegtető, hiszen spórolni mindenki szeret.
Szívesebben költünk olyan termékekre, aminél látjuk, akciós, amire árkedvezmény jár. Ilyen esetben még ajándékba is jó szívvel vásárolunk ezekből az árucikkekből, hiszen tudjuk, így több pénz marad meg a pénztárcánkban.

 

Igyekszünk mi is minél változatosabb szetteket összeállítani és folyamatosan bővíteni felhozatalunkat, hogy mindenki igényeit kielégítő kínálatot tudjunk biztosítani partnereink és vásárlóink számára.